top of page

Beveiliging vacature Oss 

Op zoek naar een uitdagende carrière als beveiliger in de regio Oss? Bij VB-Security hebben we een spannende vacature voor ervaren beveiligers die graag willen bijdragen aan een veilige omgeving.

Als beveiliger bij VB-Security in Oss en omgeveving speel je een cruciale rol in het handhaven van de veiligheid en het waarborgen van de gemoedsrust van onze klanten. Je zult verantwoordelijk zijn voor het bewaken van de locatie, het controleren van identiteiten, het monitoren van beveiligingssystemen en het snel reageren op noodsituaties. Met je professionele houding, uitstekende communicatieve vaardigheden en goed ontwikkelde observatievermogen ben je in staat om potentiële risico's te identificeren en proactief op te treden om deze te voorkomen.

Om in aanmerking te komen voor deze functie, dien je te beschikken over een geldig beveiligingsdiploma en relevante werkervaring als beveiliger. Je moet ook in staat zijn om snel te handelen in stressvolle situaties, uitstekend samen te werken met een team en een flexibele werkhouding te hebben.

Bij VB-Security bieden we niet alleen een uitdagende en lonende carrière, maar ook een positieve werkomgeving waarin we investeren in de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. We bieden trainingen en bijscholing om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste beveiligingsmethoden en -technologieën.

Als je klaar bent om deel uit te maken van ons toegewijde team van beveiligers en een verschil te maken in de veiligheid van onze klanten, stuur dan je cv en een motivatiebrief naar info@vb-security.nl 

 

We kijken ernaar uit om van je te horen en te bespreken hoe je kunt bijdragen aan onze missie om een veiligere omgeving te creëren in Oss en daarbuiten.

Vacature Winkelbeveiliger, Winkelsurveillance en Gastheer in Oss

Bij VB-Security hebben we momenteel een boeiende vacature voor een ervaren winkelbeveiliger / winkelsurveillant in de omgeving van Oss. Als winkelbeveiliger speel je een cruciale rol in het handhaven van de veiligheid en het waarborgen van een aangename winkelervaring voor zowel klanten als personeel.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de winkelomgeving, het observeren van verdacht gedrag, het uitvoeren van preventieve controles en het reageren op eventuele incidenten. Je werkt nauw samen met het winkelpersoneel om een veilige en gastvrije winkelomgeving te creëren. Bovendien ben je het aanspreekpunt voor klanten bij vragen of problemen met betrekking tot veiligheid.

Wat deze vacature onderscheidt, is de nadruk op senioriteit. We zijn op zoek naar een ervaren beveiliger met een bewezen staat van dienst in de winkelbeveiliging. Als senior winkelbeveiliger verwachten we dat je in staat bent om complexe situaties effectief te beheren, teamleden te begeleiden en te coachen, en op te treden als een mentor voor minder ervaren beveiligers. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve benadering van je werk.

Om in aanmerking te komen voor deze functie, dien je te beschikken over een geldig beveiligingsdiploma of bereid deze te behalen, aantoonbare ervaring als winkelbeveiliger en een bewezen vermogen om te werken in een klantgerichte omgeving. Je bent in staat om snel te reageren op noodsituaties en te handelen in overeenstemming met de geldende protocollen en richtlijnen.

VB-Security biedt niet alleen een uitdagende en lonende functie, maar ook een ondersteunende werkomgeving waarin we de groei en ontwikkeling van onze medewerkers stimuleren. We bieden mogelijkheden voor bijscholing en training om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

Als je klaar bent om je ervaring en senioriteit in te zetten als winkelbeveiliger en een belangrijke bijdrage te leveren aan de veiligheid van winkelomgevingen, stuur dan je cv en een motivatiebrief naar info@vb-security.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en te bespreken hoe je kunt bijdragen aan ons team van professionele beveiligers.

Bij VB-Security hechten we veel waarde aan de ervaring en senioriteit van professionals, ongeacht hun leeftijd. Of je nu 55, 60 of 65 plus bent, we zijn op zoek naar mensen zoals jij die hun senioriteit willen inzetten voor een uitstekend en weloverwogen gastheerschap.

Als ervaren professional begrijp je het belang van klantenservice en gastvrijheid. Je hebt geleerd hoe je mensen op hun gemak kunt stellen, situaties kunt beoordelen en passende acties kunt ondernemen. Jouw ervaring en wijsheid zijn van onschatbare waarde in het omgaan met verschillende situaties en het bieden van een veilige en gastvrije omgeving voor onze klanten.

Als gastheer bij VB-Security speel je een essentiële rol in het verwelkomen en begeleiden van bezoekers, het verstrekken van informatie en het creëren van een positieve ervaring. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van toegangspunten, het bewaken van de omgeving en het reageren op vragen of verzoeken van klanten. Je zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en veilig voelt.

We begrijpen dat senioriteit gepaard gaat met een schat aan ervaring, wijsheid en zelfverzekerdheid. Daarom bieden we een ondersteunende werkomgeving waarin jouw kennis en vaardigheden worden gewaardeerd. We zorgen voor passende training en bijscholing om ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging en gastvrijheid.

Dus of je nu 55, 60 of 65 plus bent, jouw senioriteit is een troef die we graag willen benutten. Sluit je aan bij ons team van beveiligingsprofessionals en maak gebruik van je ervaring om een positieve impact te hebben op de gastvrijheid en veiligheid van onze klanten.

Neem contact met ons op en ontdek hoe jouw senioriteit en gastheerschap van onschatbare waarde kunnen zijn bij VB-Security. We kijken ernaar uit om van je te horen en te bespreken hoe je kunt bijdragen aan ons team.

Werken als senior gastheer

Zelfscankassa Jumbo.jpg

Contact

Sleutelbloem 35, 5351 MR Berghem

06 41 00 46 08

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page