top of page

Over ons

In 2010 heb ik de stap genomen om mijn eigen bedrijf te starten in de particuliere beveiliging, na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in deze sector. Mijn bedrijf richtte zich aanvankelijk op verschillende aspecten van beveiliging, waaronder camerabeveiliging, live toezicht vanuit onze eigen meldkamer, persoonsbeveiliging, winkelbeveiliging, openen en sluiten van gebouwen en alarmopvolging.

Camerabeveiliging was een belangrijk onderdeel van onze diensten. We installeerden hoogwaardige camerasystemen in verschillende omgevingen, waaronder winkels, kantoren en openbare ruimtes. Onze meldkamer zorgde voor live toezicht op de beelden, zodat we verdachte activiteiten direct konden detecteren en de nodige actie konden ondernemen.

Op een gegeven moment hebben we bij VB - Security besloten ons te specialiseren op het gebied van persoonsbeveiliging, winkelbeveiliging, zorgbeveiliging en objectbeveiliging. Deze specialisatie stelt ons in staat om hoogwaardige beveiligingsdiensten te leveren die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Wat betreft persoonsbeveiliging, begrijpen we dat individuen soms geconfronteerd worden met potentiële bedreigingen en risico's. Onze professionele beveiligers zijn getraind om deze risico's te herkennen en te beheersen, waarbij ze de veiligheid en het welzijn van de persoon die beschermd moet worden, altijd vooropstellen. Of het nu gaat om een beroemdheid, een high-profile zakelijk persoon of een privé-individu, we bieden op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die voldoen aan de unieke behoeften en omstandigheden van elke situatie.

Wat betreft winkelbeveiliging en winkelsurveillance begrijpen we de uitdagingen waarmee winkeliers worden geconfronteerd, zoals diefstal, fraude en verliespreventie. Onze beveiligingsexperts hebben uitgebreide ervaring in het ontwikkelen en implementeren van effectieve beveiligingsstrategieën voor winkels van elke omvang. We werken nauw samen met winkeliers om de specifieke risico's en zwakke punten van hun winkelomgeving te identificeren en bieden op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die de winkelbeveiliging optimaliseren en diefstal minimaliseren.

Winkelbeveiliging omvat vaak het gebruik van geavanceerde technologieën, zoals videobewakingssystemen, toegangscontrolesystemen en antidiefstalapparatuur. Onze beveiligingsexperts zijn volledig bekend met deze technologieën en kunnen ze op een effectieve manier implementeren om een veilige en beveiligde winkelomgeving te waarborgen.

Bovendien hebben we ons ook gespecialiseerd in objectbeveiliging en zorgbeveiliging. Als het gaat om objectbeveiliging, begrijpen we dat waardevolle objecten, eigendommen en locaties extra bescherming vereisen. Onze ervaren beveiligers zijn opgeleid om objecten te bewaken, toegangspunten te controleren en potentiële risico's te identificeren. Of het nu gaat om kantoren, fabrieken, magazijnen of andere belangrijke objecten, we implementeren effectieve beveiligingsmaatregelen om onbevoegde toegang en potentiële dreigingen te voorkomen.

Op het gebied van zorgbeveiliging begrijpen we dat zorginstellingen een unieke set beveiligingsuitdagingen hebben. We bieden gespecialiseerde zorgbeveiligingsdiensten om de veiligheid en het welzijn van zowel patiënten als zorgverleners te waarborgen. Onze beveiligers zijn getraind om snel te reageren op noodsituaties, agressief gedrag te beheersen en een veilige omgeving te creëren binnen zorginstellingen. We werken samen met zorgprofessionals om een veilige en rustige omgeving te garanderen, waarin de beste zorg aan patiënten kan worden geboden.

Bij VB - Security streven we naar maatwerkoplossingen die aansluiten op de specifieke behoeften van onze klanten op het gebied van persoonsbeveiliging, winkelbeveiliging, objectbeveiliging en zorgbeveiliging. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om uw beveiligingsuitdagingen aan te pakken en u gemoedsrust te bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke beveiligingsbehoeften te bespreken. Met VB - Security kunt u vertrouwen op een betrouwbare en gespecialiseerde partner in beveiliging die uw veiligheid serieus neemt.

Contact

Sleutelbloem 35, 5351 MR Berghem

06 41 00 46 08

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page